6.7 C
De Bilt

In Gemert-Bakel ontdek je prachtige wandel- en fietsroutes!

In de regio Land van de Peel is van alles te zien en te ontdekken. Ook Gemert-Bakel heeft fantastische pareltjes. De gemeente vindt het belangrijk om toerisme en recreatie te stimuleren en versterken én investeert daarom in het wandel- en routenetwerk in Gemert-Bakel. Zo is onlangs het huidige fiets- en wandelnetwerk uitgebreid en zijn er 38 nieuwe fiets- en wandelpanelen geplaatst. Misschien heb jij ze al gezien? De gemeente Gemert-Bakel, VisitBrabant, Land van de Peel en de VVV werkten samen om dit mogelijk te maken.

Martien Bankers, wethouder Gemert-Bakel: “In onze gemeente zijn veel mooie plekken fietsend of wandelend te ontdekken. Deze vernieuwde informatiepanelen zorgen voor een extra beleving tijdens je uitstap. Daar zijn we blij mee.”

Ontdek fietsend Gemert-Bakel

Door de vernieuwde panelen word je nog beter geïnformeerd en gestimuleerd om Gemert-Bakel te ontdekken. Stippel je eigen route uit via de knooppunten of laat je inspireren door de uitgestippelde routes op www.landvandepeel.nl. Op elke paneel staat een prachtige foto van een karakteristieke bezienswaardigheid in de directe omgeving. Door de QR-code op de foto te scannen ontvang je bovendien meer informatie over deze locatie en word je geprikkeld om verder op reis te gaan in het Land van de Peel.

Fijne samenwerking

Er is dankbaar gebruik gemaakt van de kennis van de VVV Heerlijck Vrij Gemert Bakel. Betrokken vrijwilligers, samen met Visit Brabant, zorgen dat de routes en informatiepanelen er perfect bij blijven liggen. Jolijn Brouwers, Senior Regiomarketeer Land van de Peel: “Wij zijn erg blij met de samenwerking met de gemeente Gemert-Bakel en de VVV. Met de nieuwe routepanelen zorgen we voor uniformiteit binnen het gebied en laten we bezoekers en bewoners kennismaken met het aantrekkelijke aanbod in de Peel.”

Ga op pad om onze aantrekkelijke gemeente al wandelend of fietsend te verkennen en beleven. Laat je inspireren!

In de hele provincie Noord-Brabant vind je dit netwerk van bewegwijzerde paden. Je bepaalt zelf de route en afstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio