21.8 C
De Bilt

Genomineerden Ondernemer van het jaar Bergeijk bekend

Jaarlijks wordt in Bergeijk de ‘Ondernemer van het jaar’ prijs uitgereikt. Iedereen, of het nu medewerkers, zakenpartners of inwoners zijn, kunnen ondernemers voordragen voor deze prijs die vooral voor waardering staat. Trots presenteren de gemeente Bergeijk de drie genomineerden.

Ruud Bellemakers (HoBe BV)

HoBe BV ontwikkelt en produceert vernieuwende en innovatieve industriële installaties. Dit doet het bedrijf van mede-eigenaar Ruud Bellemakers door projecten ‘turn-key’ te bouwen die organische reststromen verwerken tot groene energie, herbruikbare mineralen en zuiver water. Hierdoor kunnen zijn klanten op een toekomstbestendige manier de reststromen afzetten en wordt er maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernomen. 

Bas Boerboom (Boerboom Hout Groep)

Boerboom Hout Groep is gespecialiseerd in CNC frees-, zaag-, en boorwerk. Deze onderneming is industrieel toeleverancier van grote en middelgrote series in massief hout en plaatmateriaal. Bas Boerboom heeft een duidelijke visie en blijft zich vernieuwen en ontwikkelen in de branche. Met een creatieve aanpak zoekt hij naar inventieve oplossingen voor diverse en complexe uitdagingen.

Corina van den Gruijthuijzen (Lingerie at Corina)

In een huiselijke sfeer biedt Lingerie at Corina sinds 2017 een uitgekiende collectie lingerie, nachtmode, badmode en ondermode voor hem en haar. De lingeriezaak van Corina van den Gruijthuijzen heeft daarnaast een uitgebreide collectie prothese-lingerie en badmode. Corina heeft de opleiding ‘Mammacare Adviseuse’ gevolgd. Zodat ze vrouwen, die getroffen zijn door borstkanker, weer een fijne ‘paskamerervaring’ kan bieden.

Contactavond voor ondernemers

Tijdens de Ondernemerscontactavond, op dinsdag 18 april 2023 in theater de Kattendans, hoort en ziet u meer over deze ondernemers en hun bedrijven. Op die avond wordt ook bekendgemaakt wie de trofee mee naar huis mag nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio