2.2 C
De Bilt

Gratis webinar over een gezond en comfortabel huis

Cranendonck – De Coöperatie Cranendonck organiseert op 16 maart van 20.00 tot 21.30 uur een gratis webinar, waarin duidelijk wordt dat wat duurzaamheid, onderhoud van uw huis en een goed binnenklimaat met elkaar te maken hebben. Alles! Aan de hand van 3 voorbeeldwoningen in Cranendonck neemt de coöperatie u mee op reis door uw eigen woning. 

Webinar energie en gezond leefklimaat

Uiteraard gaat de bijeenkomst over energiebesparing, maar dat kunt u niet los zien van andere zaken als onderhoud, gezonde binnenlucht en een huis wat warm is in de winter en lekker koel in de zomer. Aan de hand van concrete voorbeelden ziet u hoe het mes aan meerdere kanten snijdt.

Het ‘Aha’ gevoel

Tijdens het volgen van dit webinar ervaart u ongetwijfeld een aantal “a-ha’s” en kunt u daarna beter voor uzelf formuleren wat belangrijk is. En daarmee gerichter zoeken naar een partij die dit voor u kan realiseren. Per sessie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol.

Dus meld u snel aan op info@cooperatiecranendonck.nl met als onderwerp “aanmelding webinar”. U wordt dan uitgenodigd via de mail. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio