12.2 C
De Bilt

De heer Gruijters ontvangt Vrijwilligerspenning van gemeente Helmond

Op dinsdagavond 7 juni heeft de heer Gruijters uit handen van burgemeester Blanksma – van den Heuvel de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen. Deze penning is aan betrokkene uitgereikt vanwege zijn belangeloze inzet gedurende vele jaren voor de KHN Helmond en de Stichting Zestiger Jaren Pop.

De heer Gruijters

De heer Gruijters heeft 11 jaar de functie van bestuurslid vervuld binnen de KHN Helmond, de lokale afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. Hij nam onvermoeibaar deel aan vele samenwerkingen met de gemeente en andere organisaties, zoals onder andere: Kerngroep Horecabeleid, Werkgroep Alcohol en Jeugd, Toeristisch platform Helmond, Werkgroep Veilig Uitgaan, Nieuwe terrasregels, Inspraak en overleggen Nieuw Centrumplan, Nieuw evenementenbeleid en ook Klein Horeca Overleg.

De heer H. Gruijters
H. Gruijters – Foto: gemeente Helmond

Jaren 60

Daarnaast heeft de heer Gruijters vele jaren, van 1989 tot de beëindiging van de stichting, deel uitgemaakt van het bestuur van de Stichting Zestiger Jaren Pop. De eerste plannen voor het organiseren van een soort van reünie-concert met oude Helmondse bandjes dateren al uit 1984. Dit leidde tot een start in oktober 1985. Hij trad toe in 1989. In deze rol verzorgde hij mede de organisatie van het zeer succesvolle gelijknamige jaarlijkse evenement, waarvan maar liefst 25 edities zijn georganiseerd. Uit de Stichting Zestiger Jaren Pop zijn daarnaast meerdere andere waardevolle initiatieven ontstaan, zoals Pinksterpodium en 0492PopPodium, waarvan de laatste ten doel had jonge beginnende muzikanten een podium te bieden.

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan de heer Gruijters de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio