1.7 C
De Bilt

Het Huis van de Brabantse Kempen reikt Kempentrofee uit.

Oirschot – Op zondag 25 maart wordt alweer voor de elfde keer de Brabantse Kempentrofee uitgereikt aan een bijzonder initiatief uit de regio. De uitreiking vindt dit jaar in de raadskelder van het Oude Raadhuis in Oirschot plaats en is de afsluiting van diverse activiteiten die op deze dag in Oirschot worden georganiseerd.

Iedereen is welkom op zondag 25 maart in het sfeervolle centrum met gezellige terrasjes, muziek, winkeltjes en leuke activiteiten; Vanaf 12.00 tot 15.00 uur kunt u gratis ieder heel uur onder leiding van een ervaren gids de kerktoren van de Sint Petrusbasiliek beklimmen of een mooie wandeling maken door het historisch centrum van Oirschot. Gidsen van Visit Oirschot staan klaar om een prachtige rondleiding in de Sint Petrusbasiliek te geven en avonturiers kunnen zelfs onder professionele begeleiding van de 70 meter hoge toren van de Sint Petrusbasiliek abseilen! Brandstore Visit Oirschot, gevestigd in het monumentale Oude Raadhuis aan de markt in Oirschot, stelt haar deuren open om dit prachtige gebouw van binnen te bewonderen.

Vanaf 15.30 uur is iedereen van harte welkom in de raadskelder voor het officiële gedeelte van de uitreiking van de Kempentrofee. Na de uitreiking is het tijd voor een gezellig samenzijn met een drankje en streekhapje uit Oirschot.

De Brabantse Kempentrofee is een aanmoedigingsprijs voor bedrijven, organisaties en personen om innovatie en samenwerking in de regio de Brabantse Kempen te stimuleren. De Kempentrofee is een initiatief van het Streekplatform de Brabantse Kempen; een samenwerking tussen Kempengemeenten, provincie, andere (semi) overheidspartijen, bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen. Met de uitreiking van de trofee willen we mooie initiatieven uit onze prachtige regio laten zien en waarderen en nieuwe initiatieven voor een vitale Kempenregio stimuleren.

De organisatie is in handen van Visit Oirschot, Gemeente Oirschot en het Huis van de Brabantse Kempen. Voor meer informatie over de activiteiten in Oirschot kijkt u op de website www.tipoirschot.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio