10.8 C
De Bilt

Informatieavond Hof Noord in Bergeijk

Begin dit jaar heeft de Raad van State een uitspraak gedaan waardoor het plan Hof Noord verder in uitvoering kan worden gebracht. Omdat de werkzaamheden gevolgen hebben voor de omgeving, geven wij (openbaar gebied) samen met de initiatiefnemer (sloop en bouw) een toelichting tijdens een informatieavond op dinsdag 26 juli 2022. De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van 19.00 tot 20.00 uur. Wij vragen u zich voor deze informatieavond aan te melden via www.bergeijk.nl/infoavondhofnoord.  

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal zo nodig een tweede (gelijkluidende) bijeenkomst plaatsvinden van 20.30 tot 21.30 uur. 

Werkzaamheden voor Hof Noord

Inmiddels zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart en zal in het najaar worden begonnen met de sloop- en bouwwerkzaamheden. Voor de sloop en de bouw van supermarkt en appartementen is initiatiefnemer Bouwbedrijf van Schijndel B.V. verantwoordelijk. Voor de inrichting van het openbaar gebied is de gemeente aan zet. Als eerste staat de herinrichting van het Sterrepad en de Domineestraat op de planning.

Meer informatie over de herontwikkeling van Hof Noord is te vinden op https://www.bergeijk.nl/herontwikkeling-hof-noord-bergeijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio