11.4 C
De Bilt

Laat je inspireren door een dialoog met onbekenden

Waalre– Je bent van harte uitgenodigd om vrijdag 4 november in Het Huis van Waalre in dialoog te gaan met mensen die je nog niet kent en je te laten inspireren. Neem plaats aan de tafel Waalre met gespreksleider Titia den Haan.

28 Oktober start de landelijke Week van de dialoog. Tijdens deze week gaan in verschillende steden en dorpen mensen met elkaar in gesprek. Door naar elkaar te luisteren word je je bewust van ervaringen en visies vanuit verschillende achtergronden. Door dit met elkaar te delen ontstaan vaak verrassende nieuwe inzichten.

Dialoogtafel

Het thema van de tafel Waalre is: Waar kom jij je bed voor uit? Begeleid door gespreksleider Titia den Haan onderzoek je deze vraag tijdens een open gesprek. De koffie en thee staat klaar!

Praktische informatie

Dialoogtafel Waalre is op vrijdag 4 november om 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre. Meedoen is gratis. Er is beperkt plaats, dus meld je van te voren aan om verzekerd te zijn van een plek om de tafel via bibliotheekeindhoven.nl/programma.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio