31.4 C
De Bilt
vrijdag, 12 augustus 2022

Jongen ernstig gewond bij steekincident Eindhoven

Eindhoven – Bij een steekincident op het Stationsplein in Eindhoven is vrijdagochtend 29 december een 17-jarige Eindhovenaar ernstig gewond geraakt. Wij willen graag in contact komen met getuigen.

Onze meldkamer kreeg vrijdag in de vroege ochtend rond 4.30 uur een melding van een vechtpartij tussen diverse personen op het Stationsplein in Eindhoven. Toen de agenten daar aankwamen troffen ze alleen nog twee vrouwen aan. Er zou een auto zijn gevlucht met daarin een aantal personen die mogelijk betrokken waren bij de ruzie. Aan de hand van de beschrijving van deze auto zagen wij het voertuig kort daarna rijden in het stadsdeel Tongelre. De auto werd op de Tongelresestraat aan de kant gezet. In de auto zat de 17-jarige gewonde Eindhovenaar als bijrijder. Hij bleek een steekwond in zijn bovenlichaam te hebben. We hebben de ambulance gewaarschuwd die het slachtoffer over heeft gebracht naar het ziekenhuis. Hij werd afgelopen nacht behandeld aan zijn verwonding en verpleegd op de afdeling intensive care van het ziekenhuis.

Getuigen belangrijk

Zowel het slachtoffer als de bestuurder en nog een tweede inzittende van de auto wilden niets vertellen over hetgeen is gebeurd. Wij onderzoeken wat zich precies heeft afgespeeld op het Stationsplein in Eindhoven en vragen om hulp. Heb je iets gezien of gehoord dat met dit ernstige incident te maken kan hebben neem dan contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of onderstaand meldformulier in te vullen. Blijf je liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Tipformulier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio