6.4 C
De Bilt

Kermis Best van start

Best – Vandaag is de kermis in Best na een jaar afwezigheid weer va start gegaan. Wel kleiner dan normaal, omdat de kermis dit jaar verspreid is over verschillende pleinen. Mocht het dan ergens te druk worden kan de organisatie het per plein afsluiten. De kermis wordt elk jaar door duizenden bezoekers uit de regio bezocht.

Speciale attractie

De kermis heeft dit jaar wel weer een primeur te pakken. De Time Machine the Coaster staat dit jaar voor het eerst op de Nederlandse kermis, een nieuwe familie achtbaan. Maar ook de Airborne, de grootse booster van de wereld, die vorige jaar in primeur ging op de kermis in Hoorn. Veder staan er natuurlijk verschillende attracties op de kermis in Best voor jong en oud.

Foute Facebookpagina van kermis Best

De organisatie van de kermis Best roept op om de juiste Facebook te volgen van kermis Best, namelijk https://www.facebook.com/2018kermisbest/. “Helaas zijn er op Facebook pagina’s over de Kermis Best te vinden die niet beheerd worden door ons. Eén van de pagina’s plaatst zelfs schaamteloos berichten alsof die van de kermis zelf komen. Dat is dus niet zo. Hierdoor kun je dus verkeerd geïnformeerd worden. De enige echte officiële Facebook-pagina van Kermis Best is: https://www.facebook.com/2018kermisbest.” Zo meldt de organisatie op hun website www.kermisbest.nl.

Onderzoek foute pagina

Uit onderzoek blijkt o.a. de facebookpagina www.facebook.com/kermisbest (i.p.v. 2018kermisbest) – die de naam Kermis Best 2021 gebruikt – ongecontroleerde berichten te verspreiden en auteursrechten van fotografen te schenden, maar in de contactgegevens wel te verwijzen naar de website die de gemeente Best beheerd. De gemeente is hier echter niet verantwoordelijk voor, zo blijkt uit ons onderzoek.

De kermis in Best duurt nog tot 7 Juli 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio