13.1 C
De Bilt

Kermis van Best de goedkoopste kermis van Nederland

Afgelopen vrijdag 30 juni ging de kermis in het centrum van Best van start. Deze kermis staat niet alleen bekend de grote opzet met ruim 100 attracties, maar ook als de goedkoopste kermis van Nederland. De vele attracties staan in een slinger door het centrum van Best opgesteld. Er is vertier en vermaak voor iedereen.

Opening

Afgelopen vrijdag werd het evenement klokslag 18.30 uur officieel geopend door wethouder Dijkhoff. Dit gebeurde bij de zweefmolen. Hierna volgde een optreden van Stef Ekkel. Het aanwezige publiek kwam gelijk lekker los.

Kermis Best 2023
Foto © Wesley Weijers – Regio Online

Voor jong en oud

Voor alle kermisbezoekers is er wel iets te bleven. Zo kunnen jongere bezoekers de El Mundo, een zweefmolen, of een draaimolen in, maar ze kunnen ook verschillende spelletjes doen. Voor de oudere bezoekers zijn er wat pittigere attracties, zoals de Boostermaxx, de Power Dancer en de Breackdance. Het is slechts een greep uit de dingen die er te beleven zijn.

Kermis Best 2023
Foto © Wesley Weijers – Regio Online

Programma

Naast het ‘gewone’ kermisvermaak zijn er ook Meet & Greets voor de kids (of oudere jongeren met heimwee) met Bing & Flop, Shaun het Schaap, de Teletubbies, Red, Angry Birds, Meneer de Uil en Troetelbeer. De avonden zijn voorzien van diverse optredens van artiesten.

Kermis BEst 2023
Foto © Wesley Weijers – Regio Online

Meer info over de kermis Beste is te vinden op https://www.kermisbest.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio