13.6 C
De Bilt

Kledingmarkt voor Helmonders met een laag inkomen

Helmonders met een kleine portemonnee kunnen van 13 tot en met 17 mei gratis kleding uitzoeken bij de kledingmarkt in Wijkhuis De Fonkel, Prins Karelstraat 123 in Helmond. Dit geldt voor inwoners met een gemeentelijke inkomensverklaring of die per brief zijn uitgenodigd. De kledingmarkt wordt ieder halfjaar samen georganiseerd door Stichting Kringloopwinkel Helmond en gemeente Helmond.

Kledingmarkt bezoeken met uitnodiging

Om de kledingmarkt te kunnen bezoeken hebben inwoners een uitnodiging nodig. Helmonders die geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen op vertoon van hun inkomensverklaring ook toegang tot de kledingmarkt krijgen.

De kledingvoorraden in de winkelruimte worden steeds aangevuld. Er blijft dus keuze genoeg voor iedereen. Ook zijn er kleine cadeautjes voor kinderen. Iedereen mag 7 stuks kleding uitzoeken. Wanneer er niet voldoende voorraad is in de juiste maat, kan er later geruild worden in één van de ruilwinkels in Helmond. Dit zijn Humanitas en BeBizzy.

De markt is tijdens deze dagen open van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.30 uur. Graag willen we iedereen de ruimte geven om kleding uit te zoeken. Daarom wordt er gewerkt met dag- en tijdvakken. Op de uitnodiging staat de datum en tijd vermeld.

Inkomensverklaring aanvragen

Heeft u een laag inkomen, maar nog geen inkomensverklaring? Vraag het aan via www.helmond.nl/inkomensverklaring. Hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? Maak dan een afspraak met de Formulierenbrigade van de LEV Helmond. Zij zijn telefonisch bereikbaar op (0492) 59 89 89 of per mail via fbhelmond@levgroep.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio