20.3 C
De Bilt

Leesgroep van de bibliotheek en Volksuniversiteit Waalre van start

Waalre Veel mensen hebben moeite met lezen. Er is geen reden om je daarvoor te schamen, of om het te verbergen. Voor iedereen die beter de Nederlandse taal wil leren lezen en begrijpen in een klein groepje, organiseren de Volksuniversiteit Waalre en de Bibliotheek Waalre een leesgroep.

De leesgroep komt een keer in de twee weken bij elkaar. Samen lezen we korte verhalen in eenvoudig Nederlands. In totaal komen we zes keer samen.

Leesplezier in Het Huis van Waalre

Op 28 september gaat de eerst groep van start in Het Huis van Waalre. Tijdens zes dinsdagochtenden, van 10.00 tot 11.30 uur, begeleidt taalvrijwilliger Mieke van Baalen het samen lezen.

In januari gaat er nog een groep van start in Het Klooster, begeleid door Henriette Lobregt en een nieuwe groep in Het Huis van Waalre, begeleid door Mieke van Baalen.

Iets voor jou? Meld je aan op de website van Volksuniversiteit Waalre.

Praktische informatie

De eerste leesgroep leesplezier is op dinsdag 28 september, 12 oktober, 2, 16 en 20 november en 14 december in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, van 10.00 – 11.30 uur. Deelname kost eenmalig €15,-. Meld je aan op de website van Volksuniversiteit Waalre.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio