15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Mad Science in de Bibliotheek Waalre: wetenschap voor detectives

Waalre – Wil jij later bij de politie of recherche werken? De professors van Mad Science geven je alvast wat handvatten om een goede speurneus te worden. Kom woensdag 23 september naar deze spannende workshop!

Vingerafdrukken en tanden

Leer hoe je vingerafdrukken moet bestuderen, onbekende poeders die bij verdachten gevonden zijn kan onderzoeken en tandafdrukken van verdachten neemt. Maak een duidelijk profiel van de dader en je bent een grote hulp voor de recherche! Deze workshop is geschikt voor kinderen van 8 – 10 jaar.

Méér Mad Science: oeey goeey slijm

Woensdag 16 september kun je ook al aan de slag met Mad Science. Dan komen ze naar de bibliotheek in De Witte Dame, Eindhoven om hun ‘oeey goeey’ slijm samen met jou te maken. Lukt het jou om achter het geheime recept te komen?

Praktische informatie

De workshop Wetenschap voor detectives is op woensdag 23 september van 14.00 – 15.00 in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Deelname kost €5,-. Reserveren via: bibliotheekeindhoven.nl/programma. De workshop Tijd voor slijm is op woensdag 16 september van 14.30 – 16.30 in de bibliotheek in De Witte Dame, Emmasingel 22. Deelname kost €5,-. Reserveren via: bibliotheekeindhoven.nl/programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio