10.2 C
De Bilt

Vier de meivakantie in de bibliotheek Eindhoven met leuke activiteiten

In de bibliotheek Eindhoven ben je tijdens de gehele meivakantie, van zaterdag 27 april tot en met zondag 12 mei, van harte welkom voor de leukste creatieve activiteiten. Kinderen van alle leeftijden én volwassenen zijn welkom tijdens de Bieb Vakantie Weken in de meivakantie.

Kom luisteren naar prachtige verhalen of leen zelf een stapel boeken om de vakantie door te komen. Meld je aan voor de workshops, creëer je eigen game-karakter, knutsel een speciaal sieraad, of loop mee met de verteltocht! En… wist je dat je in de bibliotheek ook kan genieten van een heerlijke koffie met gebak? Er is voor iedereen wat te doen in de meivakantie!

Activiteiten meivakantie in de Bibliotheek Waalre

  • Woensdag 1 mei, 10.00 uur
    Workshop: Sieraden maken met ouder en kindGa samen creatief aan de slag met het maken van je eigen sieraden. Je mag zelf kiezen wat je maakt: een armband, ketting, een paar oorbellen, enkelbandje, tashanger of sleutelhanger.
  • Zaterdag 11 mei, 10.30 uur
    Workshop: Knutsel een bloempot met bloemen
    Het voorjaar is weer begonnen en daar horen natuurlijk vrolijke bloemetjes bij! Maak jouw eigen bloempotje met bloemen! Kies zelf je kleuren en materialen en laat jouw creativiteit los in deze fleurige workshop.

Meer weten?

Er is nog veel meer te doen en te beleven, kijk op www.bibliotheekeindhoven.nl/vakantieweken voor alle activiteiten. Reserveer snel om zeker te zijn van een plek!

Kinderen gratis lid

De Bieb Vakantie Weken zijn het ideale moment om je kind kennis te laten maken met de bibliotheek. Wist je al dat kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen worden? De bibliotheek heeft een mooie collectie in verschillende talen; leesplezier gegarandeerd! Door voor te lezen, of samen met je kind te lezen, stimuleer je de taalontwikkeling van je kind en leg je daarmee de basis voor een leven lang lezen en leren met plezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio