14.8 C
De Bilt

Oud papier wordt op 13 augustus in deel van Budel niet opgehaald

Vrijwilligers van ’t Bösselke in Budel halen op zaterdag 13 augustus in een deel van Budel géén oud papier op. Helaas zijn er vanwege de vakantie te weinig vrijwilligers beschikbaar. Ook het bedrijf dat afval inzamelt in onze gemeente, heeft onvoldoende personeel beschikbaar om deze inzameling eenmalig over te nemen.  

In welke straten wordt er geen oud papier ingezameld?

Bekijk het overzicht (afbeelding) in welke straten in Budel het oud papier niet wordt opgehaald. Hieronder treft u ook een opsomming van alle straten waar het papier niet wordt opgehaald:

Adr. Groenewegenlaan, Asbroekweg, Berg, Bergakkers, Bergbosweg, Cranendoncklaan, De Akkerwinde, De Bonkelaar, De Boterbloem, De Heggewikke, De Leeuwebek, De Pinksterbloem, Driebokstraat, Europalaan-Zuid, Graafschap Hornelaan, Herenstraat, Hufkesstraat, Jeroen Boschlaan, Jan Maasstraat, Kempenlandstraat, Looierijstraat, Meierijstraat, Molenstraat, Peellandstraat, Rembrandtlaan, Rubenslaan, Toom, Vincent van Goghlaan, Voorterdijk, Wollenhoekstraat.

Plattegrond met deel/straten van Budel waar het oud papier niet wordt opgehaald
Plattegrond met deel/straten van Budel waar het oud papier niet wordt opgehaald – Beeld: gemeente Cranendonck

Eerstvolgend inzamelmoment: 10 september

De eerstvolgende inzameling in bovenstaande straten is op zaterdag 10 september vanaf 13.30 uur.
Let op: voor alle andere straten in Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Maarheeze en Soerendonk is er geen wijziging in de (huis-aan-huis) oud papierinzameling in augustus. Hier wordt het papier dus volgens planning opgehaald.

Altijd op de hoogte zijn van de inzamelmomenten?

De inzameldagen zijn ook te raadplegen op de digitale afvalwijzer via afvalkalender.cranendonck.nl of op de app ‘Afvalkalender Cranendonck’. U kunt uw oud papier ook gratis inleveren op de milieustraat, Rondven 34-36 in Maarheeze. Bekijk de openingstijden van de milieustraat op cranendonck.nl/milieustraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio