18 C
De Bilt

Samen even uit de zorg: Creatief Actief

Steunpunt Mantelzorg Verlicht organiseert maandelijks activiteiten voor mantelzorgers. Bij ‘Samen even uit de zorg’ kunnen mantelzorgers samen met degene die zij zorg geven ontspannen in een andere omgeving. Driemaal per maand organiseert het steunpunt deze laagdrempelige bijeenkomsten in Valkenswaard. De eerstvolgende “Samen even uit de Zorg” is op 6 mei aanstaande in de “Zoete Inval “, Nieuwe Waalreseweg 38, 5552 EM Valkenswaard, je bent welkom van 10.00-12.00 uur. Je kunt gratis meedoen.

Bij de bijeenkomsten in De Zoete Inval staat creativiteit centraal. Terwijl we gezellig praten onder het genot van een kopje koffie, word je uitgedaagd om creatief aan de slag te gaan. Een professionele activiteitenbegeleidster zorgt voor de ideeën en de ondersteuning hierbij. Er is altijd één consulent van Steunpunt Mantelzorg Verlicht aanwezig bij de activiteit.

Samen even uit de zorg

Aanmelden voor de activiteit wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Twijfel je of de activiteit bij je past, kom gerust een kijkje nemen. Heb je nog vragen? Bel gerust naar Steunpunt Mantelzorg Verlicht via 088-0031168 of mail naar info@mantelzorgverlicht.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio