12.2 C
De Bilt

Schrijfworkshop vol poëzie en droombeelden

Ben jij op zoek naar nieuwe schrijfinspiratie en vind je het leuk om te experimenteren met jouw eigen schrijfstijl? Meld je dan aan voor de schrijfworkshop van schrijfdocent Lia Hesemans in de Bibliotheek Waalre. In iedere workshop staat een andere schrijfstijl of schrijftechniek centraal. Vrijdag 20 januari ligt de focus op poëzie en droombeelden.

Creëer je eigen droombeelden. Wat houdt jou wakker? Waar denk je steeds over na? Wat wil je doen, liever nu dan later? Kom schrijven over dagdromen, dromen in de nacht, over gebroken dromen, levensdromen of onze droom voor een betere wereld. Het accent in deze workshop ligt op de poëzie. Je schrijft eerst een kort verhaal en krijgt daarna opdrachten voor het maken van enkele gedichten. Door de manier waarop de opdrachten worden aangeboden en door het samen schrijven, kom je vanzelf in de schrijfflow.

Schrijfworkshop Lia Hesemans

De schrijfworkshop wordt begeleid door schrijfdocent Lia Hesemans, redacteur, schrijver en schrijfcoach. “Ik redigeer en schrijf boeken voor educatieve uitgevers en geef schrijftrainingen en -workshops aan professionals en particulieren. Het is mijn missie om mensen te inspireren en op weg te helpen bij het toegankelijk maken van hun ideeën.”

Praktische informatie

De schrijfworkshop Droombeelden is op vrijdag 20 januari van 10.15 uur tot 12.30 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Deelname kost €12,- voor bibliotheekleden en €15,- voor niet-leden. Aanmelden via bibliotheekeindhoven.nl/programma.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio