8.6 C
De Bilt

Swift Helmond biedt kinderen gratis trainingen voor leuke handbalsport

Helmond – In de periode van 22 mei t/m 17 juli biedt s.v. Swift Helmond 9 gratis trainingen van de handbalsport aan voor kinderen van 4 t/m 7 jaar! Zo maken zij spelenderwijs kennis met de sport en leren ze hoe je moet gooien, vangen, scoren en nog veel meer. Met leeftijdgenootjes kunnen zij ervaren hoe leuk het is om samen te handballen.

Swift Helmond

Daarnaast maken ze direct kennis met onze sportieve en gezellige vereniging. Bij de sportvereniging in Helmond staat het handbalplezier voorop – zowel op, als buiten het veld. Naast handbal op recreatief en wedstrijdniveau, staat de sportclub namelijk voor het sociale aspect van een vereniging, door veel gezamenlijke activiteiten te organiseren, zoals het jaarlijkse Pinksterkamp, pubquiz avonden, beach toernooien en feestavonden. Altijd met een sportief karakter.

Handbalsport

Benieuwd geworden naar de handbalsport? Meld uw kind dan nu aan voor de 9 gratis proeftrainingen. Deze zullen vanaf 22 mei elke zaterdag van 10.30 tot 11.30 uur plaatsvinden op het buitenveld van Swift Helmond. De aanmelding kan gestuurd worden naar ledenwerving@swifthelmond.nl. Ook voor vragen kunt u hier terecht. Zijn uw kinderen binnenkort ook op het handbalveld te zien?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio