8.8 C
De Bilt

Tijdelijke verkeersmaatregelen carnavalsoptocht Sint Anthonis

Sint Anthonis -In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de carnavalsoptocht op 3 maart 2019 van 14.00 uur tot 17.00 uur afgesloten voor al het verkeer uitgezonderd voetgangers: De Staat, Bosweg, Molenstraat, Lepelstraat, Visioenenstraat, Athanasiusstraat, Alexandriëstrsaat, Dr. Verbeecklaan, Breestraat met als eindpunt de parkeerplaats voor Oelbroeck.

Startpunt carnavalsoptocht

Klokslag 14.00 uur vertrekt de stoet vanaf het startpunt op de hoek Peelkant-Bosweg gaat het via de Molenstraat, Lepelstraat, Visioenenstraat, Alexandriëstraat, Dr. Verbeecklaan, Breestraat naar het eindpunt op de hoek Breestraat-Hoefstraat. Wagens kunnen dan via de Hoefstraat richting Peelkant/Bosweg rijden.

Omleiding bezoekers en praalwagens

Deelnemers en bezoekers uit Ledeacker, maar ook uit Wanroij, Landhorst en Rijkevoort, moeten rekening houden met een omleiding vanwege de werkzaamheden aan de N602. In Ledeacker is ook in de week van carnaval het wegvak in de Dorpsstraat vanaf de afslag Vrijstraat tot de afslag Stippent (hoek schoolplein) afgesloten voor doorgaand verkeer.

Carnavalsoptocht Wanroij en Landhorst

Bezoekers uit Wanroij en Landhorst wordt geadviseerd een route te kiezen via Landhorst, Stichting en na de Gemertseweg bij Oploo via de turborotonde naar het centrum van Sint Anthonis. Bezoekers uit Rijkevoort kunnen Sint Anthonis bereiken via de Sint Anthonisdijk, Sassekamp, Ledeackersestraat, Noordkant en Peter Zuidstraat.

Bus

Tijdens de optocht kan de streekbus en de regiobus de kom van Sint Anthonis niet bereiken. Op 3 maart 2019 van 16.00 uur tot 23.00 uur geldt er op de parkeerplaats op de hoek van de Brink tegen over lunchroom “Markant” aan de Lepelstraat een parkeerverbod.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Wanroij

ln verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de camavals- en jeugdoptocht op 2 maart 2019 van 13.30 uur tot 17.00 uur en 4 maart 2019 van 15.00 uur tot 17.00 uur afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers: Hoevensestraat, Dorpsstraat, Lindenlaan, Hapseweg, Dorpsstraat oversteken, Schoolstraat, Lepelstraat, Herselstraat, Risterstraat, Egstraat, Groenhoeven, Ploegweg, Zichtstraat (langs de Lookant), Lepelstraat met als eindpunt het Dorpsplein. De route van zaterdag zal alleen aan de kerkzijde van de kern Wanroij zijn. Op 3 maart 2019 geldt er van 16.00 tot 20.00 uur een parkeerverbod op het Giessenplein.

Tijdelijke verkeersmaatregel Westerbeek

In verband met de verkeersveiligheid wordt de Stevensstraat in Westerbeek tijdens de carnavalsoptocht op 3 maart 2019 van 09.30 uur tot 11.30 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Tijdelijke verkeersmaatregel Landhorst

In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de zeepkistenrace op 2 maart 2019 van 12:30 uur tot 17:30 uur afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers: Kerkstraat en Pioniersstraat.

Tijdelijke verkeersmaatregel Oploo

In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de carnavalsoptocht op 5 maart 2019 van 13:00 uur tot 16:00 uur afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers: Grotestraat, Gildestraat, Boortorenstraat, Deken Schmerlingstraat, Blauwstraat, Vloetweg en Van Steenhuijsstraat.De omleiding vindt plaats via Watermolenstraat, Striep en dan richting Sint Anthonis.

Tijdelijke verkeersmaatregel Stevensbeek

In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de carnavalsoptocht op 3 maart 2019 van 11:00 uur tot 12:00 uur afgesloten voor al het verkeer behalve voetgangers: Pater Eymardstraat, St. Josephstraat, Ceresstraat, Korhoenderstraat en Cerespark met als eindpunt de Lactariaweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio