12.5 C
De Bilt
maandag, 15 juli 2024

Valkenswaard haalt 1.100 mantelzorgers even uit de zorg

De gemeente telt ruim 1.100 mantelzorgers. Zij zijn onmisbaar en verdienen onze waardering en ondersteuning. Daarom organiseren Steunpunt Mantelzorg Verlicht, Cordaad en gemeente Valkenswaard in 2024 maandelijks drie activiteiten voor mantelzorgers en zorgbehoevenden. Hier kunnen mantelzorgers, samen met hun zorgvragers, genieten van een ontspannende ochtend of middag. Aangezien er voldoende begeleiding is, kunnen mantelzorgers ook een eigen invulling geven aan de ochtend of middag.

Maandag 1 juli Creatief actief in Valkenswaard

Bij de bijeenkomsten in De Zoete Inval staat creativiteit centraal. Terwijl we gezellig praten onder het genot van een kopje koffie, word je uitgedaagd om creatief aan de slag te gaan. Een activiteitenbegeleidster van Valkenhof zorgt voor de ideeën en de ondersteuning hierbij.

  • Wanneer: iedere 1ste maandag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur
  • Waar: de Zoete Inval | Nieuwe Waalreseweg 38 | Valkenswaard

Aanmelden

Aanmelden wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. U kunt zich aanmelden door te bellen naar Steunpunt Mantelzorg Verlicht via 088 – 0031168 of te mailen naar info@mantelzorgverlicht.nl.    

Het Steunpunt Mantelzorg Verlicht is er ter ondersteuning van mantelzorgers in de gemeente. Kijk voor meer informatie op de www.mantelzorg-valkenswaard.nl.    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio