21.2 C
De Bilt

Victor Fijneman nieuwe gemeentesecretaris gemeente Boxtel

Boxtel – Victor Fijneman is de nieuwe gemeentesecretaris van Boxtel en nieuwe mededirecteur van MijnGemeenteDichtbij. Hij gaat per 1 september deel uitmaken van het tweehoofdige directieteam, waarin de gemeentesecretarissen van beide gemeenten zitting hebben. Fijneman werkt nu nog als directeur voor Dienst Dommelvallei.

Gemeentesecretaris

Victor Fijneman volgt bij de gemeente Boxtel Huug Derksen op die tijdelijk de functie van gemeentesecretaris waarnam. De aanstelling van Fijneman komt na een uitgebreide selectieprocedure, met positief advies van de adviescommissie en de ondernemingsraad.

Met Victor Fijneman halen de gemeente Boxtel en MijnGemeenteDichtbij een ervaren directeur in huis. De afgelopen 8 jaar werkte hij als directeur bij Dienst Dommelvallei, het samenwerkingsverband van de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen c.a. en Son en Breugel. Daarvoor was hij 8 jaar directeur bij Optimisd en werkte hij bij de gemeente Eindhoven als teamleider.

Het college van de gemeente Boxtel kijkt uit naar de samenwerking met Victor Fijneman en heet hem van harte welkom in de organisatie. Zowel de gemeente Boxtel als MijnGemeenteDichtbij wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio