11.7 C
De Bilt

Voorstelling ‘Da is er inne van ons’ maakt mentale gezondheid bespreekbaar

De ‘Da is er inne van ons tour’ is een serie voorstellingen waarbij we als gemeenten samen met de makers van de Stormkamer op interactieve wijze moeilijke thema’s rondom mentale gezondheid ter sprake brengen. De bijeenkomst bestaat voor een gedeelte uit een voorstelling en aansluitend volgt een gesprek. Iedereen is welkom.

Voorstellingen ‘Da is er inne van ons’ door de hele regio

De theatervoorstellingen worden gecreëerd vanuit gesprekken met inwoners, experts en ervaringsdeskundigen. Unieke personen en gedachten worden in de spotlight gezet, verschillende perspectieven op mentale gezondheid worden belicht. Mentale problemen horen immers net als carnaval en liefdesverdriet bij het gewone leven.

Heb jij zelf mensen in jouw omgeving die extra ondersteuning nodig hebben om zelfstandig te kunnen wonen, of heb je zelf behoefte aan meer informatie over dit thema? Kom dan naar één van de gratis voorstellingen van ‘Da is er inne van ons’ bij jou in de buurt.

Waar en wanneer is ‘Da is er inne van ons’?

  • 14 februari: 16.00-18.00 uur in jongerencentrum Luuk, Geldrop
  • 16 februari: 16.00-18.00 uur in wijkgebouw ‘t Trefpunt, Eindhoven
  • 28 februari: 16.00-18.00 uur in wijkgebouw Veldwijzer, Veldhoven
  • 1 maart: 16.00-18.00 uur in theater De Hofnar, Valkenswaard
  • 21 maart: 16.00-18.00 uur, Speciale editie Tongelre Eindhoven (locatie wordt nog bekendgemaakt)
  • 23 maart: 16.00-18.00 uur bij voetbalvereniging Bladella, Bladel

Subsidieregeling innovatie Beschermd wonen

Beschermd Wonen regio Eindhoven heeft deze serie voorstellingen in het leven geroepen in het kader van de subsidieregeling Innovatie Beschermd wonen. We vinden het belangrijk dat ook mensen die psychisch kwetsbaar zijn, deel uitmaken van onze samenleving. De regio Eindhoven is op zoek naar goede ideeën en initiatieven die kwetsbare inwoners helpen om te landen in hun nieuwe buurt. Om dat mogelijk te maken stelt de regio subsidies beschikbaar. Onder andere met deze voorstellingen wil de regio de komende drie jaar aandacht vragen voor het thema mentale gezondheid  en voor de subsidieregeling.

Meer informatie over de subsidieregeling is online te vinden op de webpagina Regionale subsidieregeling Innovatie Beschermd wonen.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio