1.5 C
De Bilt

Voorstelling ‘Het Kleine Café’

Na een zeer succesvolle middag begin dit jaar, halen de Bibliotheek Waalre en Goed voor Mekaar Waalre op zaterdag 30 september opnieuw Theatergroep Mooi Weer naar de gemeente Waalre. Deze keer met ‘Het Kleine Café’, een spiksplinternieuwe voorstelling voor jongere en oudere senioren.

Het Kleine café

Wees welkom in ons Kleine Café, waar de normen en waarden van eind jaren 60 en begin jaren 70 nog de klok slaan. Hier gaan we voor de ouderwetse gezelligheid en kwaliteit. Iedereen is welkom, want we zijn allemaal gelijk. Laat je verrassen met de bekende en minder bekende liedjes van Boudewijn de Groot, Rob de Nijs, Herman van Veen, de Beatles en vele anderen. Uiteraard spelen we ook onze beroemde pubquiz met de hele zaal, een ervaring die je niet wilt missen!

Theatergroep Mooi Weer

Al meer dan 20 jaar laat Theatergroep Mooi Weer mensen genieten van hun voorstellingen voor ouderen. Muziek en scènes wisselen elkaar in hun voorstellingen in een levendig tempo af. De verhaallijn is eenvoudig en meeslepend, met een interactieve quiz. Het liedrepertoire is veelzijdig met meezingers, luisterliedjes, rock ‘n roll en prachtige bijna vergeten liedjes. Allemaal ‘ouderwets’ begeleid op piano en gebracht in een sfeervol decor. De enthousiaste muziek- en theaterprofessionals hebben allemaal een warm hart voor ouderen. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van het geluid en de verstaanbaarheid.

Willeke Heijstee

De leading lady van Theatergroep Mooi Weer is zangeres Willeke Heijstee. In 2007 won zij samen met Ernst Daniel Smit het televisieprogramma Una Voce Particolare. Ze trad in 2010 samen met Ernst Daniel Smit, Noortje Herlaar en Dave ten Kate op tijdens een ere-concert voor componist Sondheim. Al ruim 15 jaar is Willeke werkzaam bij Theatergroep Mooi Weer.

Kaartjes bestellen

De voorstelling Het kleine Café is op zaterdag 30 september van 14.00 tot 16.00 uur in Het Huis van Waalre. Tickets kosten € 5,- en zijn digitaal te bestellen via de website van de bibliotheek: bibliotheekeindhoven.nl/programma

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het online reserveren? Goed voor mekaar Waalre ondersteunt graag. Van maandag tot en met vrijdag zijn we 9.30 uur tot 12.00 uur aanwezig in Het Huis van Waalre. Je kunt bij ons ook direct een kaartje kopen voor Het Kleine Café. Of bel naar 06 25 76 24 22 of mail naar info@goedvoormekaarwaalre.nl.De Bibliotheek Waalre en Goed voor Mekaar Waalre organiseren deze voorstelling in het kader van Waalre100 en de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Deze is van 28 september tot en met 4 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio