9.9 C
De Bilt

Vrijwilligerspenningen namens gemeente Cranendonck

Op zondag 3 april heeft burgemeester Roland van Kessel twee vrijwilligerspenningen uitgereikt aan vrijwilligers van Harmonie EMM tijdens de viering van het 100-jarig bestaan van de vereniging. Het betrof mevrouw Nelly Lammers-Tijsen en meneer Harry Rooijakkers. Zij zijn beiden zeer actieve, toegewijde mensen voor de harmonie en vervullen daarnaast tal van andere vrijwilligersactiviteiten.

Actieve vrijwilligers als Nelly Lammers-Tijsen

Nelly Lammers-Tijsen is sinds juni 2000 penningmeester van Harmonie EMM; verzorgt de gehele financiële administratie, ledenadministratie en contributieafrekening. Ook is ze afgevaardigd bestuurslid bij Muziekschool Grensland. Sinds 2010 vervult ze de rol van penningmeester bij Stichting Cranendonckse Cultuur Activiteiten. Nelly is een zeer deskundig, accuraat en een gewaardeerd bestuurslid die het financiële reilen en zeilen in het oog houdt.

Harry Rooijakkers al 24 jaar betrokken bij Harmonie EMM

Harry Rooijakkers is sinds 1998 secretaris en momenteel vice voorzitter binnen Harmonie EMM. Daarnaast is hij betrokken bij het project ‘Klas vol Muziek’. Sinds 2010 vervult hij de rol van secretaris van Muziekschool Grensland. Ook is hij secretaris bij Cranendonckse Cultuur Activiteiten en helpt bij voetbalvereniging SV Budel én gemeenschapshuis De Borgh. Harry is een zeer toegewijd bestuurslid met oog voor detail en de menselijke maat.

Wij, als gemeente Cranendonck, zijn trots om deze vrijwilligerspenningen uit te reiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio