10.6 C
De Bilt

Webinar Marina van der Wal – Curlingouders en pamperpubers

Eindhoven – Het is de wens van iedere ouder: een kind dat zich gelukkig voelt. En daar hebben we veel voor over. Maar voeden we onze kinderen niet te beschermend op? Opvoedkundige Marina van der Wal vertelt donderdag 24 september vol humor over pubers, en onze rol als opvoeder.

De grappen over Curlingouders, ouders die hun kinderen te beschermend opvoeden, vinden massaal bijval. Terwijl we onszelf misschien de vraag moeten stellen: hebben kinderen curlingouders of leven we een in Curlingmaatschappij waar we met elkaar problemen en consequenties van gedrag zoveel mogelijk voor jongeren wegpoetsen?

Je wilt er alles aan doen om je kind een gelukkige, onbezorgde jeugd te geven. Maar we leven in een tijd waarin de druk op jongeren steeds groter lijkt te worden. Hoe help je je kind daarmee om te gaan en zich te ontwikkelen tot een zelfstandige volwassene?

In dit webinar staan de thema’s weerbaarheid en veerkracht van jongeren centraal als noodzakelijke ingrediënten voor het gelukkige leven wat we de volgende generaties zo gunnen. Marina van der Wal vertelt vol humor over het brein en de ontwikkeling van pubers en laat zien hoe belangrijk jouw rol als opvoeder is.

Marina van der Wal

Marina van der Wal is opvoedkundige, hoewel haar zoons (’92 & ’94) hier regelmatig aan twijfelen. Sinds begin negentiger jaren heeft zij haar medewerking verleend aan tal van ouderavonden, opvoed-debatten en motivatiebijeenkomsten rondom de thema’s opvoeden, ouders en pubers.

Daarnaast was zij oprichter en later directeur van stichting ‘Mamma weet alles’ en heeft zij jaren een praktijk gehad waarin zij ouders met opvoedvragen begeleidde. Marina treedt regelmatig op in de media en is vaste opvoedkundige bij de uitgaven van Vrouw (Telegraaf) en ook bij het tv-programma Koffietijd was zij een vaak geziene gast. Zij is de dragende kracht van het (video-)programma Puber Tijd met Marina op YouTube.

Praktische informatie webinar


Het webinar van Marina van der Wal: Curlingouders en pamperpubers is op donderdag 24 september van 20.00 – 22. 00 uur. Toegang tot het webinar kost €5,-. Na inschrijving ontvang je een persoonlijke link naar het webinar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio