15 C
De Bilt

Ontmoet werkgevers tijdens de banenmarkt door KempenPlus en UWV in Bladel

Op woensdag 3 april 2024 organiseren KempenPlus en UWV een banenmarkt. Iedereen is welkom van 14.30 tot 17.00 uur. De locatie van het evenement is Raambrug 8 in Bladel (het Werkplein van KempenPlus en UWV).

Grote opkomst banenmarkt verwacht

Ongeveer 40 werkgevers uit diverse sectoren zullen aanwezig zijn om mensen die werk zoeken of van werk willen veranderen, te leren kennen, hun vacatures te tonen en – bij een wederzijdse klik – een vervolgafspraak mee te maken. Met de aanwezigheid van diverse werkgevers uit sectoren als logistiek, distributie, productie, zorg, administratief en horeca, belooft de banenmarkt een interessant evenement te worden. Bij de vorige editie hebben meer dan 300 werkzoekenden kennisgemaakt met werkgevers uit de regio. Meer informatie is te lezen op de website van KempenPlus.

Informatiehoek

Tijdens de banenmarkt is er ook een informatiehoek. Hier kunnen bezoekers informatie krijgen over werk en school. De aanwezige partijen zijn Eures, Huis naar Werk, UWV Arbeidsjuridische Dienstverlening, Ontdekdezorg Contactpunt, Techniek Coalitie Brabant, REA-college, Summa College, DigiTaalhuis en Taalkracht.

Ons doel? Een fijne werkplek voor iedereen. We willen de werkzoekenden de diversiteit aan werkgevers in de Kempen laten ontdekken. Letterlijk. Door beide bij elkaar te brengen, wordt de drempel om te solliciteren lager.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio