14.8 C
De Bilt

Werkzaamheden Heesakkerweg Asten en Provincialeweg Someren

Someren – Gedeeltes van de betonverharding op de Heesakkerweg in Asten en van de Provincialeweg in Someren zijn aan onderhoud toe. Tevens wordt het kruispunt Heesakkerweg – Beatrixlaan vervangen door een rotonde. Dura Vermeer gaat deze werkzaamheden uitvoeren.

Start werkzaamheden Heesakkerweg

Op maandag 11 maart 2019 start aannemer Dura Vermeer met de eerste  werkzaamheden aan de Heesakkerweg in Asten. Vanaf dat moment is de aansluiting Heesakkerweg – Beatrixlaan afgesloten. Die week gebeurt het voorbereidend werk voor de aanleg van de rotonde. Ze leggen een noodweg aan om het verkeer tijdelijk om de -nieuw aan te leggen rotonde- te leiden.

Noodweg

Waarschijnlijk kan het verkeer vanaf vrijdag 15 maart 2019 al gebruik gaan maken van deze noodweg. Vanaf maandag 18 maart 2019 starten de overige werkzaamheden aan de rotonde. Als alles volgens planning verloopt, is deze fase van het totaalwerk, halverwege mei gereed. Aansluitend volgt de volgende fase van het project.

Inloopavond

Donderdag 7 maart 2019 organiseert de aannemer een inloopavond. Tijdens deze inloopavond bent u van harte welkom om verdere informatie te krijgen over de fasering en de planning van het werk. De avond vindt plaats bij het Varendonck College aan de Beatrixlaan in Asten. U kunt binnenlopen tussen 18.00 en 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio