Wil jij je eigen droomhuis bouwen? Wij hebben nog kavels beschikbaar!

bouwen

Gemeente Gemert-Bakel – Ben jij op zoek naar een bouwkavel in onze gemeente? In vrijwel alle kernen is er nog de mogelijkheid om zelf te bouwen. Volledig gasloos, dus toekomstbestendig.

Gemert: Doonheide Molenbroekseloop

In dit plan is nog slechts één bouwkavel beschikbaar: kavel 137. Deze bouwkavel is gelegen aan de ingang van het plan. Op maandag 2 juli tussen 16.30 – 17.30 uur zijn hier de medewerker vastgoed en de landmeter aanwezig. Zij laten zien wat de afmeting van de bouwkavel in werkelijkheid is en verstrekken informatie over de bouwkavel.

De Mortel: Leijgraafhof

In fase 1 van dit plan zijn nog drie bouwkavels beschikbaar. Het gaat om de kavelnummers 13, 16 en 19. De grootte van de kavels is flexibel. Dat houdt in dat de grenzen van de kavels te verschuiven zijn, mits er verkoopbare kavels overblijven.

Elsendorp: Elsendorp-Noord

Binnen dit plan zijn nog diverse bouwkavels beschikbaar voor zowel geschakelde als half- en vrijstaande woningen.

Handel: Heerebosch

Recentelijk is gestart met het plan Heerebosch. Dit is de nieuwe uitbreiding voor de kern Handel, volledig gasloos dus toekomstbestendig. Binnen dit plan is met de eerste groep geïnteresseerden een kavelverdeling gemaakt. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar. Nog voor de zomervakantie is er een informatiebijeenkomst.

Interesse?

Zit er iets voor jou tussen? Kijk dan op www.gemert-bakel.nl voor de tekeningen van de specifieke bouwkavel. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met het cluster Vastgoed via gemeente@gemert-bakel.nl onder vermelding van de kern waarin je een bouwkavel zoekt of (0492) 378 500.

Laat een reactie achter

Vermeld hier alsjeblieft je reactie!
Vermeld hier alsjeblieft je naam