15 C
De Bilt

Toeristen van harte welkom in Zuid-Limburg, juíst nu

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Toeristen zijn van harte welkom! Juist nu. De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om publiek gastvrij te ontvangen. Op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kun je op vakantie of een dagje uit? Samen met alle partners helpt Visit Zuid-Limburg toeristen veilig op weg en worden veel gestelde vragen beantwoord op visitzuidlimburg.nl/welkom

Lancering informatie-campagne na wateroverlast

Het lijkt erop dat in de rest van Nederland het beeld heerst dat de hele provincie Limburg overstroomd is. Het tegendeel is waar. De annuleringen van vakanties stroomden al snel binnen bij veel toeristische ondernemers in de regio. En als zij na een lange corona lockdown íets niet kunnen gebruiken dan is het dat. Juist nu hebben zij deze omzet extra hard nodig. Daarom lanceert Visit Zuid-Limburg een campagne om consumenten te informeren over de actuele situatie. Het doel is om consumenten op te roepen niet te annuleren, maar zich te laten informeren. De meeste accommodaties en attracties zijn gewoon geopend en hebben geen wateroverlast. Een vakantie naar Zuid-Limburg kan gewoon plaatsvinden op een veilige manier.

Visit Zuid-Limburg zelf ook getroffen door de overstroming

Zowel het hoofdkantoor op het Walramplein als de Visit Zuid-Limburg Experience op het Theodoor Dorrenplein in Valkenburg hebben door de watersnood grote schade opgelopen. Voorlopig zijn deze locaties niet toegankelijk voor medewerkers en gasten. Nauwelijks bekomen van de eerste schrik is met het kleine team van Visit Zuid-Limburg alles in het werk gesteld om een informatie-campagne op te zetten om op deze manier alle partners te ondersteunen en het beeld dat heerst in de rest van Nederland weg te nemen: toeristen, kom alsjeblieft en vier je vakantie in Limburg. Jullie zijn van harte welkom, meer dan ooit.

Voor meer info: visitzuidlimburg.nl/welkom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio