10.2 C
De Bilt
zaterdag, 25 maart 2023

11 nieuwe rijwoningen in de verkoop in Rutten

Rutten – De start van de verkoop van 11 rijwoningen aan de Meerweg in Rutten is een feit. Vereniging Dorpsbelang Rutten, Bouwbedrijf Kuin Bovenkarspel en Makelaardij Woonaccent Emmeloord zijn hier zeer verheugd over.

Dorpsbelang Rutten wilde rijwoningen terug

In 2018 gaf Mercatus Dorpsbelang Rutten te kennen dat de gesloopte blokwoningen aan de Meerweg niet teruggebouwd zouden worden. Dat was voor Dorpsbelangvoorzitter Arianne de Groene-Wondergem de reden om de krachten te bundelen, en met een bouwpartij die bereid was om woningen voor de startersmarkt te realiseren samen te verkennen wat mogelijk was.

Behoefte starterswoningen

“In Rutten is er al jaren een grote behoefte aan starterswoningen, juist de jonge Ruttenaren willen graag in het eigen dorp blijven wonen”, zegt De Groene, “Met de samenwerkende partijen kunnen we op deze manier invulling geven aan deze veelgevraagde woonbehoefte, om zo een unieke kans te bieden voor starters”.

Veel belangstelling

Ronald Visser van Woonaccent geeft aan dat er inderdaad vanuit Rutten veel belangstelling is voor deze fraaie blokwoningen. Vereniging Dorpsbelang is blij dat nu de start van de verkoop van de eerste inbreidingslocatie een feit is. Spoedig zullen ook andere inbreidingslocaties beschikbaar zijn. 

Inschrijven

Heeft u interesse in één van deze 11 nieuw te ontwikkelen, energiezuinige rijwoningen aan de Meerweg? Schrijf u dan gemakkelijk online in via www.demeerweg.nl. Bent u geïnteresseerd in de andere woonmogelijkheden? Check dan www.ruttennop.nl. Prijzen zijn vanaf € 193.000,- v.o.n.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio