11.4 C
De Bilt

Cyber Agents gezocht in gemeente Noordoostpolder

Noordoostpolder – Cybercriminaliteit is een groot en groeiend probleem. Zo ondervinden we ook in onze gemeente. Daarom zoeken we kinderen tussen 8 en 12 jaar die zichzelf en hun omgeving digitaal vaardig willen maken. Dan kan met behulp van de game Hackshield die je vanaf 1 september in onze gemeente kunt spelen en die je opleidt tot Cyber Agent.

Hackschield traint Cyber Agents

Door het spelen van Hackshield leer je alles over veilig internetten, datalekken en hacken. Zo leer je online gevaren herkennen en voorkomen. Met alles wat je leert kun je ook je eigen omgeving zoals je ouders en misschien opa’s en oma’s leren hoe ze veilig online kunnen zijn. Als digitale Agent help je je gemeente veiliger te maken en te beschermen.

Competitie

De beste Cyber Agent uit Noordoostpolder wordt uiteraard gehuldigd maar dingt tegelijkertijd mee naar de titel beste Cyber Agent van Noordoostpolder, Urk en Dronten. Als je klkt op https://youtu.be/b4qtOUahsBs vertellen burgemeester Roger de Groot en jeugdagent Hedzer Kort waarom het leuk en vooral belangrijk is om mee te doen. Wil je meer weten, kom dan op 15 september om 14.00 uur naar de blibliotheek voor een Hackshield informatiemiddag. Wil je meteen aan de slag met de game meld je dan aan via www.joinhackshield.nl of download de app voor je telefoon of tablet.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio