13.8 C
De Bilt

Gemeente zet ‘Carrière Express’ in voor werving personeel

Vrijdagmiddag 29 september a.s. rijdt er een opvallende, felgele Amerikaanse schoolbus door de Noordoostpolder: de Carrière Express. In deze bus zitten belangstellenden die toe zijn aan een nieuwe halte in hun loopbaan. Zij willen kennismaken met de gemeente als mogelijke werkgever. De bustour brengt hen langs buitengewone plekken. De deelnemers praten in de bus ook met managers en medewerkers van de gemeente over werken bij de lokale overheid.

De Carrière Express

De Carrière Express maakt deel uit van een nieuwe campagne om personeel te werven. Die voert de gemeente onder de noemer ‘Ga jij het ook maken in de Noordoostpolder’.

De arbeidsmarkt is het afgelopen jaar in hoog tempo veel krapper geworden. Alhoewel de gemeente haar werkzaamheden prima kan uitvoeren, zijn er wel vacatures. Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor werken bij de gemeente: goede arbeidsvoorwaarden, een prima werk-privé balans, maatschappelijk belang, inhoudelijk interessant werk en veel zelfstandigheid maken dit aantrekkelijk.

Werken bij gemeente Noordoostpolder, goed voor elkaar!

Werken bij de gemeente Noordoostpolder heeft veel voordelen: je krijgt de ruimte om je in je werk en als mens te ontwikkelen. Om te groeien. Je werkt samen met professionals en kan pionieren. Het is ook mooi om dicht op de samenleving te mogen werken. Want inwoners en ondernemers moeten straks wel op jou kunnen rekenen.

Voor de promotie van de Carrière Express gebruikt de gemeente onder meer advertenties, berichten op haar socials, persberichten, een promotiefilmpje en de website.  

Aanmelden

Op de website van de gemeente staat alle informatie over dit evenement. Ga daarvoor naar www.noordoostpolder.nl/carriere-express. Daar vind je het programma voor deze middag en een aanmeldformulier. De bus vertrekt vanaf het gemeentehuis rond 13.00 uur. De terugkomst staat gepland rond 16.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio