14.9 C
De Bilt

Manuel is de 50.000ste inwoner van de Noordoostpolder

Ens – De geboorte van een baby is normaalgesproken een hoogtepunt voor de ouders en direct betrokken familieleden en vrienden. Maar de geboorte van Manuel Buijnink is een hoogtepunt voor heel de Noordoostpolder. Op 10 februari werd de zoon van Christine en Tom Buijnink geboren als 50.000ste inwoner in de gemeente.

Manuel Buijnink

Reden voor burgemeester Roger de Groot om op kraambezoek te gaan met een rompertje met het gemeentelogo, een verwenpakketje en een geboortetaart. Grote broers Joas en Sion hielden er rekening mee dat de burgemeester een hoge hoed op had, net als de burgemeester in Paw Patrol. Maar de burgemeestersketting van burgemeester de Groot maakte ook wel indruk.

Het jonge gezin woont in de nieuwbouwwijk van Ens waar vader Tom nog flink aan het klussen is. Tom heeft zijn hele leven in Ens gewoond. Op een paar jaar na waarin hij, na zijn huwelijk met Christine in Emmeloord heeft gewoond. Christine komt van oorsprong uit Emmeloord en is nu dik tevreden in Ens. De jonge Manuel heeft zijn wortels dus echt in de Noordoostpolder liggen. Om dit kracht bij te zetten zal tijdens de vergroening van het Harmen Visserplein een boom gepland worden om de geboorte van onze 50.000ste inwoner te vieren.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio