15.8 C
De Bilt

Pumptrackbaan weer terug in het Wilhelminapark Urk

Met skates, je fiets of step kun je weer op de pumptrackbaan in het Wilhelminapark. Wethouder Freek Brouwer heeft samen met een aantal kinderen de baan in gebruik genomen. Je kunt tot augustus gebruik maken van de pumptrackbaan.  

Pumptrackbaan weer terug van weggeweest

Vorig jaar was de pumptrackbaan een groot succes. Kinderen kunnen in hun vrije tijd stunten, maar ook tijdens de gymlessen besteden we er aandacht aan. Onder leiding van de sportcoaches van de DURF Academie en Caritas Urk krijgen leerlingen les en mogen ze gebruik maken van de steps en fietsen uit de container.

Programma DURF

Binnen het programma DURF werkt gemeente Urk samen met diverse partners aan een gezonde, veilige en kansrijke leefomgeving voor onze Urker jongeren. Dit doen we in nauwe samenwerking met de jongeren zelf en de mensen om hen heen.

Urk durft groos te zijn op wat mooi is en durft aan te pakken wat verbetering nodig heeft. Eensgezind en met respect voor elkaars verschillen. Voor meer informatie kun je naar onze website www.urkdurft.nl of volg ons op Instagram en Facebook: @urkdurft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio