4.1 C
De Bilt

Verkiezingsmarkt op het Kettingplein in Emmeloord op zaterdag 18 november

Op zaterdag 18 november vindt er op het Kettingplein in Emmeloord een verkiezingsmarkt plaats voor de Tweede Kamerverkiezingen. Van 11:00 tot 16:00 uur kunnen winkelende bezoekers kennismaken met verschillende politieke partijen en hun standpunten.

Verkiezingsmarkt

De verkiezingsmarkt biedt de kans om rechtstreeks met vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen in gesprek te gaan en hen te bevragen over hun standpunten en plannen voor Nederland. Daarnaast zijn er informatiestands en flyers beschikbaar om meer te weten te komen over de verkiezingen en de verschillende politieke partijen.

Burgemeester Roger de Groot van de gemeente Noordoostpolder benadrukt het belang van stemmen bij de verkiezingen en zegt: “Het is belangrijk dat inwoners uit Noordoostpolder hun stem laten horen en zo invloed uitoefenen op de toekomst van Nederland. De markt biedt een uitstekende gelegenheid om je te oriënteren op de verschillende politieke partijen en hun standpunten, zodat je weloverwogen kunt stemmen op woensdag 22 november!”

Om kiezers te helpen bij het maken van hun keuze, zijn er verschillende stem- en kieshulpen beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio