16.8 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Winnaars Hackshield cybergame bekend

Noordoostpolder – Woensdagmiddag 8 december was het zover. Na een stevige battle werden de winnaars van cybergame Hackshield bekend gemaakt. Burgemeester Roger de Groot en jeugdburgemeester Ids Hammen reikten de prijzen uit aan de drie beste cyberagents uit Noordoostpolder. Winnaar Puppyguusje gaat nu voor de volgende uitdaging; de beste cyberagent worden van Noordelijk Flevoland.

Fanatieke gamers

Puppyguusje uit Tollebeek won de wedstrijd met 38.800 punten. Op de voet gevolgd door Dexenon 12 uit Espel met 35.440 punten Agent Samuel uit Tollebeek werd derde met 31.970 punten. Alle drie de spelers verdienen hiermee de titel Cyberinspecteur Maker. De spelers vertelden dat de game superleuk is om te spelen en dat ze door het spelen van de game veel geleerd hebben over veilig internetten en beter omgaan met wachtwoorden.

Wat is Hackshield

Hackshield leert je op een leuke manier alles over veilig internetten, datalekken en hacken. Zo leer je online gevaren herkennen en voorkomen. Wil je meteen aan de slag met de game, ga dan naar www.joinhackshield.nl of download de app voor je telefoon of tablet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio