10.2 C
De Bilt

Activiteiten Week van de Mantelzorg geannuleerd

Emmen – De verscherpte maatregelen in verband met het coronavirus hebben effect op de activiteiten in de Week van de Mantelzorg (9 t/m 15 november). De veiligheid voor u en uw naasten staat voorop. We hebben dan ook besloten een aantal activiteiten niet door te laten gaan.

Geschrapte activiteiten

De activiteiten die niet doorgaan zijn: opening, glasetsen, handletteren, bloemschikken, creatief met alpacawol, high tea bij Twessers met dichtworkshop, diamond painting, koffieochtend met dichtkunst in de bibliotheek, workshop, lezing van Stichting MEE en de kerkdienst. Had u zich hiervoor aangemeld? U hoeft zich niet af te melden.

Wildlands

Wilt u Wildlands alsnog graag bezoeken? Dan kunt u zich t/m 26 okt. aanmelden bij Thea van Oostrum via: t.vanoostrum@sednaemmen.nl (of via 06-3654 9375). Had u zich aangemeld voor een activiteit die wel doorgaat maar wilt u zich hiervoor alsnog afmelden i.v.m. corona? Wij respecteren uw besluit. U kunt uw afmelding doorgeven aan Thea van Oostrum via bovenstaande gegevens.   

Wat wel doorgaat

  • trampolinespringen (voor jongeren)
  • bioscoopbezoek (voor jongeren)
  • bezoek aan Wildlands (iets aangepaste vorm). Mantelzorgers die zich hiervoor hebben aangemeld, ontvangen hierover nog bericht.

Mantelzorgers verdienen ook ontspanning

Wethouder Guido Rink: “Het is ontzettend spijtig dat we de activiteiten van de Week van de Mantelzorg moeten annuleren. Ik ben van mening dat jullie juist nu wel wat ontspanning verdienen! Dankzij uw voortdurende inzet maakt u, juist in deze tijd, extra het verschil in het leven van diegene die uw zorg ontvangt. Ik hoop van harte dat u dit allemaal kunt blijven volhouden en dat u vooral gezond blijft! Ik wens u sterkte en gezondheid en hopelijk zien we elkaar snel weer in betere tijden.

Ode aan de mantelzorger

Tot slot vragen we nog uw aandacht voor de prachtige odes die gemaakt zijn voor u als mantelzorger. Heeft u ze allemaal gezien in de Emmer Courant? Ze zijn geschreven door Justin Westera, Eva en Anne Sophie. Mantelzorg voelt voor u misschien als vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Soms moet het hardop gezegd worden dat u fantastisch werk verricht! De odes zijn terug te vinden op de website van Sedna (Week van de Mantelzorg).
We nodigen u uit om een eigen ode te schrijven en met ons te delen. De mooiste publiceren we in de Emmer Courant en op de verschillende social media. U kunt uw aanmelding sturen naar info@dekunstbeweging.nl.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio