14.2 C
De Bilt

Beste Buur van gemeente Emmen 2021

Emmen Buren die altijd voor je klaar staan, voor wie niets teveel is? Buurtbemiddeling Emmen is naar hen op zoek tijdens de verkiezing ‘Beste Buur van gemeente Emmen 2021’.

Een goed contact met buren is veel waard. Wil je graag eens iets terug doen, of de waardering die je hebt voor jouw buur onderstrepen? Meld hem/haar dan aan voor de verkiezing van ‘Beste Buur van gemeente Emmen 2021’.

Marlon, jurylid: ‘Sinds 2019 ben ik vrijwilliger bij Buurtbemiddeling Emmen. Als buurtbemiddelaar ga ik in gesprek met buren die een conflict hebben met elkaar. Het hebben van goede buren is ontzettend fijn. Naar elkaar omkijken vind ik erg belangrijk en dat is voor mij een reden om als jurylid dit jaar mee te helpen met de verkiezing.’

Zaterdag 25 september worden de winnaars door wethouder Robert Kleine in de bloemetjes gezet. Alle wijken en buitendorpen van gemeente Emmen kunnen meedoen met het aanmelden van hun beste buur.

Het aanmelden van jouw buur kan tot 1 september 2021. Dit kan door te mailen naar buurtbemiddeling@sednaemmen.nl of een brief te sturen naar: Buurtbemiddeling Emmen, Hooggoorns 11, 7812 AP Emmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio