13.6 C
De Bilt

Borger-Odoorn sluit zich aan bij M.

De gemeente Borger-Odoorn gaat samenwerken met Meld Misdaad Anoniem (M.). M. maakt het mogelijk voor mensen om anoniem informatie te geven over criminaliteit. Door de samenwerking ontvangt de gemeente vanaf nu relevante signalen over criminaliteit en fraude in Borger-Odoorn. Daarmee versterkt de gemeente de integrale aanpak van ondermijnende criminaliteit.

Meld Misdaad Anoniem ook voor Borger-Odoorn

Meld Misdaad Anoniem (M.) is een onafhankelijke organisatie en geen onderdeel van de politie. Volgens burgemeester Jan Seton is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van alle signalen over criminaliteit in de gemeente. “Criminaliteit moeten we opsporen en aanpakken. Dat kunnen de politie en de gemeente niet alleen. We hebben daarbij de ogen en oren van onze inwoners hard nodig.”

Bij M. wordt melding gedaan gemeld over bijvoorbeeld hennepteelt, drugslabs, illegale prostitutie, fraude en onverklaarbaar vermogen. De anonimiteit van de melder staat hierbij altijd centraal. M. is bereikbaar via 0800 7000. Op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en in weekenden / op feestdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio