13.1 C
De Bilt

Clubkas Rabobank Emmen-Coevorden schenkt € 100.000,-

Emmen – Maandagavond 30 oktober vond de feestelijke uitreiking plaats van de Rabo Clubkas Campagne in het ATLAS Theater in Emmen. Verenigingen en stichtingen die bankieren bij de lokale bank mochten deelnemen aan deze actie. Ruim 140 clubs gingen gisteren met een mooi geldbedrag naar huis. 

Clubkas campagne jaarlijkse activiteit

De Rabo Clubkas Campagne is een jaarlijks terugkerende activiteit van Rabobank Emmen-Coevorden. Verenigingen en stichtingen kunnen hierbij aanspraak maken op een donatie om hun clubwensen te verwezenlijken. De ruim 18.000 leden van de bank krijgen tijdens de actieperiode drie stemmen uitbrengen op hun favoriete club. Dit hebben ze in grote getale gedaan. De uitgebrachte stemmen waren samen goed voor een totaalbedrag van €100.000,- waarbij  één stem een waarde van ruim tien euro vertegenwoordigt.

Drie winnaars

De top drie instanties met de meeste stemmen ontvingen uit handen van directievoorzitter van Rabobank Emmen-Coevorden, Chéry Wortelboer een mooie cheque. De grote winnaars zijn Stichting Griendtsveenpark in Erica, stichting Vrienden van het Hospice Zuidoost-Drenthe en stichting Voedselbank Zuidoost-Drenthe. Rabobank Emmen-Coevorden is trots om op deze manier een bijdrage te leveren aan de lokale leefbaarheid en een bruisend verenigingsleven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio