15.1 C
De Bilt

De Muzieklessen Markt: muziekaanbieders gemeente Coevorden presenteren zich

Muziekaanbieders in de gemeente Coevorden presenteren zich op zaterdag 16 september op de Muzieklessen Markt in het Esdal College in Oosterhesselen. Geïnteresseerden kunnen liveoptredens bijwonen, workshops volgen en muziekinstrumenten uitproberen. De markt vindt plaats van 13.00 – 17.00 uur en wordt georganiseerd door cultuurcoach Simone Koelman. De toegang is gratis.

Kennismaken met muziekinstrumenten

Op de markt kan jong en oud informatie vinden over uiteenlopende instrumenten. En in veel gevallen kunnen bezoekers het instrument ook gelijk uitproberen. Muziekverenigingen Excelsior en Crescendo bieden muzieklessen aan. Daarnaast is er informatie over zanglessen en de musicalklas.

Er zijn muzieklessen, workshops en optredens

Onderdeel van het programma zijn een trommel-workshop en een ukelele-workshop. Ook vinden er doorlopend optredens plaats van muziekverenigingen en lokale muzikanten.

Flyer De Muzieklessen Markt
Beeld: Stichting Kunst & Cultuur

Doe-Mee-Webwinkel en Rudie Zwols Fonds bieden financiële ondersteuning

Helaas zijn muzieklessen financieel niet voor iedereen haalbaar. Voor deze mensen kan de Doe-Mee-Webwinkel of het Rudie Zwols Fonds uitkomst bieden. Hierover is ook informatie op de markt te verkrijgen. De Doe-Mee-Webwinkel is voor inwoners van de gemeente Coevorden met een minimum inkomen. Via de webwinkel krijgen gezinnen een budget dat ze zelf kunnen besteden bij culturele aanbieders in de regio Zuidoost-Drenthe. Het Rudie Zwols fonds kan ook bijdragen, waardoor meedoen aan culturele activiteiten voor alle inwoners mogelijk is.

Bezoeker kunnen een gitaar winnen

Onder de bezoekers van De Muzieklessen Markt wordt een gitaar verloot. Het gaat om een beginnersgitaar, inclusief gitaartas, voetensteun, gitaarstandaard, capo en stemapparaat. De gitaar wordt beschikbaar gesteld door het Rudie Zwols Fonds. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio