8.8 C
De Bilt

Emmen 95 heeft trainersstaf voor de topteams compleet

Emmen – Met de komst van de ervaren oud eredivisie trainer Marcel Veldscholten uit Zuidwolde heeft Emmen’95 haar trainersstaf voor de dames compleet. Doordat Dames 1 is gepromoveerd naar de 1e divisie, is ook de organisatie voor de topteams aangepast. Dames 1 gaat drie maal in de week trainen en Dames 2 wordt nog nadrukkelijker dan voorheen gekoppeld aan Dames 1 om doorstroom voor de toekomst te borgen.

Trainerstaf uitgebreid

Bjorn Stricker nam vorig jaar het stokje over van Jochem Wolkorte en krijgt nu dus steun van de in het volleybal gepokt en gemazelde Marcel Veldscholten. Adrie Jonkman promoveert uit eigen geleding naar de topteams en maakt het drietal trainers voor de beide teams compleet.

Ervaring delen

Marcel Veldscholten was de laatste jaren actief bij de dames van Olhaco. De visie van Emmen’95 op het topdamesvolleybal en de potentie van de jonge damesselecties vormen voor Veldscholten de aanleiding om ja te zeggen tegen het aanbod dat Emmen’95 neerlegde. Hij was op zoek naar een functie met voldoende uitdaging maar wilde niet meer alleen de kar trekken. De door Emmen gekozen vormgeving biedt wat hij zocht.

Visie Emmen’95

Voorzitter Sander Vroling is content met de komst van zo’n ervaren trainer. “Dit past precies in ons beleid van professionalisering”, geeft hij aan. “Ook het feit dat meerdere trainers een paar teams trainen past in onze visie. Daarmee komt kenniscirculatie op gang en worden jonge trainers in de gelegenheid gesteld al werkende te leren en te groeien”.  Bij de heren die komend seizoen wederom in de 2e divisie uitkomen blijft Dennis Luider voor het 3e seizoen de scepter zwaaien.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio