17.2 C
De Bilt

Benieuwd waarmee Geldloket Emmen kan helpen?

Het leven wordt steeds duurder. Steeds meer mensen hebben vragen over geldzaken. Geldloket Emmen helpt inwoners uit de gemeente Emmen met alle vragen over geldzaken. Daarom heeft Geldloket Emmen op woensdag 24 augustus een Open Huis met het thema ‘rondkomen’. Kom langs en ontdek met welke vragen het loket kan helpen.

Slim boodschappen doen

Tijdens het Open Huis krijgen inwoners onder andere tips om slim boodschappen te doen. Energiecoaches zijn aanwezig voor informatie over besparen op energie. Het is mogelijk om samen met medewerkers van het loket een budgetoverzicht te maken en meer informatie te krijgen over regelingen en toeslagen om rond te komen. Er is een leuk en leerzaam boodschappenspel met kans op een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro.

Iedereen is welkom

Iedere inwoner uit de gemeente Emmen is welkom tussen 14.00 en 17.00 uur in het pand van Growing Emmen (Parallelweg 36). Langskomen is vrijblijvend. Voor kinderen zijn er ook activiteiten, zoals leuke en leerzame binnen- en buitenactiviteiten.

Over Geldloket Emmen

Inwoners uit de gemeente Emmen kunnen gratis bij het loket terecht voor alle vragen over geldzaken, voor informatie en onafhankelijk advies. Bijvoorbeeld voor bespaartips, informatie over regelingen of toeslagen of in gesprek gaan om beter rond te komen. Ook voor informatie over veranderingen in je leven, bijvoorbeeld als je kind 18 wordt, als je je baan verliest, gaat scheiden of met pensioen gaat.

Medewerkers van het Geldloket Emmen kunnen inwoners wegwijs maken bij het regelen van alle geldzaken en helpen om ingewikkelde informatie te begrijpen.

Meer weten?

Langskomen bij Geldloket Emmen kan tijdens openingstijden mét of zonder afspraak. Een afspraak maken kan via de website geldloket.emmen.nl. Inwoners kunnen ook telefonisch of per mail terecht bij het loket voor informatie en advies via 0800 – 0009 (gratis) of info@geldloket.emmen.nl. Op de website van Geldloket Emmen is informatie te vinden over allerlei geldzaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio