14.2 C
De Bilt

Gemeente Borger-Odoorn sluit leefstijlonderzoek af met prijsuitreiking

Exloo – De Gemeente Borger-Odoorn heeft het leefstijlonderzoek onder bewoners afgesloten . De afsluiting van het onderzoek bestond uit het uitreiken van verschillende prijzen. Emma Huisman is de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: Een tegoedbon van 500 euro bij fietsenwinkel Egbert Egberts. Naast de bon waren er nog meer mooie prijzen, zoals zwembadabonnementen en een sporthorloge.

Leefstijlonderzoek

De prijzen werden verloot onder deelnemers van het leefstijlonderzoek. Jong en oud deden mee. Het onderzoek geeft de gemeente antwoord op de vraag of het sport- en sportaanbod aansluit bij de wensen die er zijn. Daarnaast is onderzocht of de gezondheidssituatie de afgelopen jaren veranderd is. Het onderzoek werd eerder in 2010 en 2014 uitgevoerd. Wethouder sport en gezonde leefstijl Niek Wind: “Als gemeente willen we tegemoetkomen aan de wensen van de inwoners. Door de antwoorden goed te analyseren, kunnen we een gerichte aanpak ontwikkelen voor de komende jaren.”

Prijsuitreiking

Eigenaar van fietsenwinkel Egbert Egberts Klaas Almoes is bij uitstek met de gezondheid van mensen bezig: “Naast dat het mijn werk is om mensen aan het fietsen te krijgen, vind ik het ook belangrijk dat jong en oud blijft bewegen.” Wethouder Wind bood de prijs aan in de winkel van Klaas. De uitkomsten van het onderzoek worden na de vakantie gepubliceerd.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio