8.9 C
De Bilt
zaterdag, 25 maart 2023

Huwelijksaanzoek tijdens Valentijnsdiner in Wildlands

Emmen – Tijdens het Valentijnsdiner in WILDLANDS heeft abonnementhouder Bram een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin Nienke gedaan. Medewerkers van het park hielpen hem bij het voorbereiden van zijn bijzondere aanzoek in de Vlindertempel van Jungola.

Oproep voor huwelijksaanzoek

WILDLANDS verspreidde enkele weken geleden een oproep voor abonnementhouders die hun partner ten huwelijk wilden vragen. “Verras jij je Valentijn dit jaar tijdens het diner in de jungle van WILDLANDS met een speciaal aanzoek? Laat ons dit weten en wij helpen je er graag bij!” Bram reageerde meteen en gaf aan wel wat hulp te kunnen gebruiken bij zijn plannen.

Tuktuk en kaarsen

Dat Bram zenuwachtig was tijdens het Valentijnsdiner mag duidelijk zijn. Gelukkig werd Nienke dat ook toen het stel van de chef-kok van WILDLANDS te horen kreeg dat zij hun dessert op een bijzondere plek mochten opeten. Het tweetal werd door Tuktuk Factory Emmen naar de Vlindertempel gebracht. Daar stond het dessert klaar op een tafel omringd met tientallen kaarsen.

Verrast door 4-jarige dochter

Na het toetje was het de beurt aan de 4-jarige dochter van Bram en Nienke om tevoorschijn te komen. Zij verraste haar mama met een fles champagne en persoonlijke kaart van Bram. Hij ging vervolgens op zijn knieën. Nadat Nienke volmondig “JA” zei op het aanzoek, kwam de familie van het stel de Vlindertempel in om het aanstaande echtpaar te feliciteren.

Bron: Wildlands

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio