19.1 C
De Bilt

Zoo Werkt ’t Festival! Ben jij er bij op 25 mei?

Beleef je nieuwe baan bij het Zoo Werkt ’t Festival in Emmen op donderdag 25 mei! Van 10.00 tot 19.00 uur staan er meer dan 100 verschillende bedrijven op het Stadionplein met hun eigen belevingsstand. Daag jezelf uit en zie, hoor, ruik, proef en beleef verschillende branches. Geniet tussendoor van de lekkernijen van de foodtrucks én luister naar muziek van o.a. Erik van Klinken. Kortom; een onvergetelijk festival vol activiteiten! De toegang is gratis.

Jouw (loop)baan ontdekken bij Zoo Werkt ‘t festival

Het festival is jouw kans om een kijkje te nemen in de keuken bij andere organisaties. Ga in gesprek met medewerkers óf ervaar het werk zelf met de meest uiteenlopende activiteiten. Maak bijvoorbeeld kennis met de zorg en oefen injecteren in een speciale pop, ontdek de logistiek en neem plaats in een rijsimulator van een vrachtwagen of test je technische inzicht en leg een vloer aan. Ga naar zoowerktt.nl/partners en ontdek welke organisaties er deelnemen.

Het Zoo Werkt ‘t Festival is voor werkzoekenden, werkenden, werkgevers, studenten en vooral voor iedereen die nieuwsgierig is naar ander werk.

Foodtrucks en DJ booth

Naast het bezoeken van de belevingsstands van de bedrijven, kun je ook dansen bij de DJ, kijken naar de illusionisten van de Brothers of Mystery en genieten van churros, flammkuchen of de lekkerste (vega) barbecuesnacks bij de foodtrucks. Kortom, het wordt een groot feest!

Blijf op de hoogte

Volg Zoo Werkt ’t op LinkedIn, Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Houdt www.zoowerktt.nl/festival in de gaten voor de laatste informatie. Aanmelden voor het festival is niet verplicht.

Zoo Werkt ’t

Zoo Werkt ‘t is een initiatief van de Arbeidsmarktregio Drenthe. Een samenwerking tussen de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Midden-Drenthe en De Wolden, UWV en de SW-bedrijven Stark en de EMCO-groep.

Zoo Werkt ‘t levert een bijdrage aan het oplossen van lokale arbeidsmarktvraagstukken door het organiseren van events als de Virtuele Banenbeurs Drenthe, de Online Banenmarkt op LinkedIn en het Zoo Werkt ’t Festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio