5.7 C
De Bilt

Zoo Werkt ‘t Festival

Emmen – Op 25 mei 2023 trappen we het festivalseizoen af met een heel speciaal evenement, het Zoo Werkt ‘t Festival! Van 10:00 tot 19:00 uur vindt het Festival plaats op het Stadionplein in Emmen. Op het festivalterrein luister je naar verschillende artiesten bij het podium, geniet je van heerlijke versnaperingen bij het foodtruckplein én beleef je het werken bij zo’n 100 verschillende bedrijven in de festivaltenten. Kortom; een onvergetelijk festival vol activiteiten. Festivaltoegang is helemaal gratis.

Wat is er te doen

Hoor, zie, ruik, proef en beleef jouw nieuwe baan! Bij de belevingsstands van zo’n 100 verschillende bedrijven zit er altijd iets bij voor jou. Ga in gesprek met medewerkers óf ervaar het werk zelf met de meest uiteenlopende activiteiten. Heb je altijd al eens op een heftruck willen rijden, een biertje willen tappen, of willen weten hoe je kunt lassen? Je beleeft het allemaal bij het Zoo Werkt ’t festival. Het podium is gevuld met artiesten die er een groot feest van gaan maken. En wat is een festival zonder hapje en drankje? De foodtrucks staan voor je klaar!

Wie is er welkom

Het festival is voor werkzoekenden, werkenden, studenten, werkgevers en voor iedereen die wel eens nieuwsgierig is geweest naar ander werk. Beleef de bouw, zorg, horeca, industrie, techniek en nog veel meer. Nooit gedacht aan ander werk? Ook dan ben je meer dan welkom. De bedrijven die er zijn, zijn trots op hun werk en willen je dit graag laten zien en ervaren.

Blijf op de hoogte

Volg Zoo Werkt ’t op LinkedIn, Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meer informatie over het festival vind je op de website www.zoowerktt.nl/festival Laat je weten of je komt? Aanmelden voor het festival is niet verplicht.

Word standhouder

Wil jij ook studenten, werkzoekenden en geïnteresseerden laten ervaren hoe gaaf werken bij jouw bedrijf is? Word dan standhouder bij het Zoo Werkt ’t Festival en zet jouw bedrijf in de schijnwerpers. Misschien kom je jouw nieuwe collega wel tegen. Bekijk de website www.zoowerktt.nl/festival voor meer informatie.

Zoo Werkt ’t


Zoo Werkt ‘t is een initiatief van de Arbeidsmarktregio Drenthe. Een samenwerking tussen de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Midden-Drenthe en De Wolden, UWV en de leerwerkbedrijven Stark en de EMCO-groep.

Zoo Werkt ‘t levert een bijdrage aan het oplossen van lokale arbeidsmarktvraagstukken door het organiseren van events als de Virtuele Banenbeurs Drenthe, de Online Banenmarkt op LinkedIn en het Zoo Werkt ‘t Festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio