Bronzen erepenning Hengelo voor Natuur- en Milieuraad Hengelo

Al 50 jaar zet de Natuur- en Milieuraad Hengelo (NMRH) zich vrijwillig in voor Hengelo. Iets wat de gemeente Hengelo erg waardeerd. Op vrijdag 12 november werd het 50 jarig bestaan gevierd. Het jubileumboek ’50 jaar Natuur- en Milieuraad Hengelo’ werd overhandigd aan wethouder Mariska ten Heuw. De wethouder had ook nog een verrassing voor de NMRH. Ter ere van het 50 jarig jubileum kregen ze de Bronzen Erepenning van de stad uitgereikt.

NMRH Hengelo

Met een groot groen hart zetten de vrijwilligers van de NMRH zet zich al jaren in voor groen, maar ook voor milieuzaken in onze stad. Daar zijn we vanuit de gemeente heel blij mee. Het houdt ons als gemeente scherp. Het jubileum is een mooie aanleiding om de NMRH extra in het zonnetje te zetten! De erepenning is dan ook dik verdiend.

Klimaat en vergroening

Dit jaar spraken we als gemeente veel met de NMRH over klimaatverandering en welke maatregelen we in onze stad kunnen treffen. Zware regenval en perioden van extreme droogte zorgen steeds vaker voor overlast. Eén ding is duidelijk: meer groen en minder verharding. Niet alleen op gemeentegrond, maar ook in particuliere tuinen. En daar maakt de NMRH zich al jaren hard voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img