13.3 C
De Bilt

Geweldige line-up Havenconcert Goedereede

Goedereede Zaterdag 11 september zal vanaf een speciaal ponton in de haven van Goedereede vanaf 19.30 uur door verschillende artiesten een gevarieerd muziekprogramma ten gehore worden gebracht. De presentatie van de avond in handen van Patrick Polie. Er is voor een mooie line-up gezorgd voor deze dertiende editie van het Havenconcert, die voor de derde maal wordt georganiseerd door de Stichting Havenconcert Goedereede.

Line-up

Vanaf 19.00 uur start het voorprogramma met Hans van Heemst op het carillon van de Goereese toren. De Koninklijke Fanfare Apollo opent deze editie van het Havenconcert met Love Boat. Onder leiding van dirigent Alex Thyssen speelt Apollo diverse herkenbare melodieën waaronder een Abba medley. Het programma wordt vervolgd met tango Trio Tangata, bestaande uit Jacqueline Edeling (bandonéon), Margreet Markerink (piano) en op de contrabas Boris Franz. Natuurlijk spelen zij o.a. een compositie van de bekende componist en bandonéonspeler Astor Piazzolla, die dit jaar honderd jaar geleden werd geboren.

Havenconcert

De organisatie is trots te kunnen melden, dat na het changement trompettist Eric Vloeimans het podium zal betreden. Deze internationale topartiest zal samen met zowel het Trio Tangata als de Sir Oliversband uit Den Bommel verschillende nummers ten gehore brengen.

De Sir Olivers Big Band o.l.v. Machiel de Kruijf heeft een veelzijdig repertoire. Enthousiasme, goede muziek en sfeer staan voorop bij de concerten van de Sir Oliversband, zoals de bezoekers van het Havenconcert zich vast van vorig jaar zullen herinneren. Niemand zal er dan ook aan twijfelen dat zij ook dit jaar wederom voor een spectaculair optreden zullen zorgen met o.a. de nummers V – Flow, Shofukan, Party Animals en Fun in the sun.

De Stichting Havenconcert Goedereede is volledig afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Zonder deze steun, zou het niet mogelijk zijn dit concert te organiseren. De organisatie is dan ook veel dank verschuldigd, waaronder naar de hoofdsponsors: Art de la Fleur Groen & Woondecoraties, Axxi Auto, Benschop & Sterling Netwerk Notarissen, Bezuijen Bemiddeling, Bloemfontein, De Wit Assurantiën, DS People, Eetcafé ’t Sas, FrameWave.

En door Gemeente Goeree-Overflakkee, Goemaat Glas, Hoveniersbedrijf B. Temmink, Jaro, Hotel Restaurant De Gouden Leeuw, Nouce, Paul van Hessenfonds, Stadscafé Goeree, Stichting ‘t Blaeuwe Huus, Stichting Wagner-de Vlugt Fonds, Tanis & Akershoek Makelaardij, Van Dis Assurantiën, Van Kooten Architectuur, Van Wijk Installatiebedrijf. Wie ook vriend wil worden van het Havenconcert vindt op de website www.havenconcert.nl een knop om met iDEAL een donatie te doen. Elke donatie, klein of groot, wordt enorm op prijs gesteld.

Het Havenconcert is op zaterdag 11 september aanstaande voor publiek kosteloos te bezoeken. Door de organisatie worden stoelen neergezet op anderhalve meter. Voor het concert hoeft niet gereserveerd te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio