14.5 C
De Bilt

Ondernemerscongres Goeree-Overflakkee staat in het teken van de arbeidsmarkt

Op 5 juni 2024 wordt het ondernemerscongres georganiseerd door de Vereniging Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO), Ondernemersvereniging Goedereede (OVG) en de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze editie staat, behalve een ruime blik op economische ontwikkelingen, in het teken van de arbeidsmarkt. Het evenement vindt plaats in De Staver te Sommelsdijk.

Het thema van het congres, “Ruim denken op een krappe arbeidsmarkt”, nodigt ondernemers uit om hun horizon te verbreden en te verkennen welke mogelijkheden er zijn om in te spelen op de huidige uitdagingen. In een tijd waarin blijvende personeelstekorten een hindernis vormen voor de groei van veel bedrijven, is het belangrijk voor ondernemers om naar alternatieve oplossingen te zoeken. Het congres biedt een platform om deze uitdagingen aan te pakken en biedt inzicht in verschillende oplossingsrichtingen, waaronder de inzet van artificial intelligence om de arbeidsproductiviteit te verhogen.

Programma en gastsprekers op ondernemerscongres

Het programma bevat interessante sprekers, waaronder econoom en journalist Mathijs Bouman, die zijn expertise zal delen over economische ontwikkelingen en de arbeidsmarkt. Ook zal Michel van der List van Interpolis dieper ingaan op de rol van artificial intelligence in het verhogen van de arbeidsproductiviteit. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan lokale initiatieven die bijdragen aan een hogere arbeidsproductiviteit.

Het congres wordt afgesloten met een walking diner, waar deelnemers de gelegenheid hebben om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met mede-ondernemers van het eiland.

Mis het niet en schrijf u in!

Met het veelzijdige programma verwachten de organisatoren VBGO, OVG en Gemeente Goeree-Overflakkee een inspirerend en leerzaam congres te bieden. Mis het niet en meld u aan voor 17 mei om verzekerd te zijn van uw toegangskaart. De kaarten zijn beperkt beschikbaar, dus wacht niet te lang! De prijs bedraagt €25 exclusief btw, maar de werkelijke waarde van deze ervaring bedraagt honderd euro. 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website: https://www.ondernemerscongresgo.nl. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met het Bedrijvencontactpunt. Het Bedrijvencontactpunt is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via 14 0187 (keuze 2). U kunt ook mailen naar bedrijvencontactpunt@goeree-overflakkee.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio